Canna Flex

Vicarius Canna Flex

Fleksibilne izolacijske ploče od konoplje Vicarius Canna Flex namijenjene su za izolaciju zidova, stropova i krovova. Njihova posebna prednost je odlična zaštita od topline, pregrijavanja i buke. Osnovna sirovina od koje se izrađuje ovaj proizvod je konoplja, brzorastuća jednogodišnja biljka. Sastav proizvoda Vicarius Canna Flex čini konoplja, vezivna vlakna i sol što mu povećava vatrootpornost. Dakle, ovaj vrhunski izolacijski proizvod ne sadrži štetne primjese.

DIFUZNA OTVORENOST

Još jedna prednost Vicarius Canna Flex izolacijskih ploča je difuzna otvorenost. Kod paronepropusne izvedbe zidova dobiva se osjećaj poput boravka u plastičnoj vreći koja ne dopušta zidu da diše. Naš proizvod ne djeluje tako već dopušta disanje.

JEDNOSTAVNA OBRADA

Potrebno je vrlo malo znanja i vještine za obradu ovih izolacijskih ploča. One se mogu rezati nazubljenim nožem koji je moguće kupiti kod nas.

TOPLINSKA ZAŠTITA

Želite mirno spavati za vrijeme ljetnih vrućina? Onda su Vicarius Canna Flex izolacijske ploče pravi izbor za izolaciju Vašeg doma. Za vrijeme ljetnih vrućina, toplina se akumulira u izolaciji te se postepeno otpušta u prostor. Što je materijal teži to više topline može akumulirati. S gustoćom od 35 kg/m3 naše izolacijske ploče izrađene od konoplje dvostruko su teže od stiropora. Zahvaljujući tome izbjegava se npr. pregrijavanje potkrovlja.

List proizvoda Canna Flex: